Autoservice Daverveld Vloetstraat 2 5408PH UDEN 06-23429292
Vandaag geopend van

Service

Het onderhoud van een camper is zeer belangrijk. Want met een goed onderhouden camper beleeft u immers jarenlang veel plezier aan zorgeloze vakanties. U kunt natuurlijk een deel van dit onderhoud zelf doen. Denk hierbij aan het regelmatig schoonmaken van uw camper en het controleren van het peil van de olie en de koelvloeistof. Wanneer u uw camper langere tijd niet gebruikt is het van belangrijk om ervoor te zorgen dat de accu(s) nooit volledig leeglopen, dit om onherstelbare schade aan de accu te voorkomen.

Indien u deze onderhoudswerkzaamheden niet zelf uit wilt voeren dan kunt hiervoor natuurlijk ook bij ons terecht. Wij beschikken over de deskundigheid, ervaring en alle juiste apparatuur die nodig is om uw kostbare bezit te onderhouden en te keuren.

Met de nodige (periodieke) zorg brengen of houden wij uw camper in goede conditie voor uw volgende trip. Onze garage is volledig uitgerust voor alle onderhoudswerkzaamheden en reparaties, ook voor de grotere campers.

APK

Ook uw camper dient ieder jaar APK gekeurd te worden. Hiervoor zal het motorische en mechanische gedeelte van uw camper uitvoerig en vakkundig bekeken worden. Indien nodig zullen hierbij onderdelen vervangen of gerepareerd worden.

Naast de keuring van uw camper bent u voor de periodieke APK keuring uiteraard ook van harte welkom met uw personen- of bedrijfsauto. Voor verdere informatie of mogelijkheden kunt u vrijblijvend contact opnemen.